Om os

Psykisk Helse drives af to erfarne psykologer, Jette Kromayer og Henning Søndergaard.

Vi har til sammen mange års erfaring med arbejde indenfor socialpsykiatrien, hvor vi har beskæftiget os med psykoterapi, supervision, uddannelse og udvikling for både brugere og medarbejdere. Herunder har vi holdt kurser i recovery igennem flere år hvor både brugere og medarbejdere har deltaget sammen.

Vi mener, at der i Danmark fortsat er brug for en anden tilgang til arbejdet med mennesker med psykisk sårbarhed, end den der oftest tilbydes af de etablerede behandlingssystemer. Derfor skabte vi Psykisk Helse, hvor vi kunne komme til at samarbejde med de mennesker, både i indland og udland, som vi mener kan bidrage med noget nyt til feltet.

Profil billede, Jette  Jette Kromayer, cand.psych.aut, specialist i psykoterapi og supervision. Jette har arbejdet i mange år i socialpsykiatrien.

E-mail: jette@psykiskhelse.dk   Tlf: 24817958

 

Profil billede, Henning - 200x220  Henning Søndergaard, cand.psych, har erfaring inden for socialpsykiatrien og har arbejdet med handicappede og andre udsatte grupper.

E-mail: henning@psykiskhelse.dk   Tlf: 61654865

Vi har desuden en del samarbejdspartnere, som kan bidrage med deres erfaringer. Ofte vil vi inddrage personer med brugerbaggrund i vores undervisning, som nu deler ud af deres erfaringer. Vi er meget taknemmelige for at arbejde med disse mennesker, da de ofte bringer ting med sig, som er helt unikke.

Comments are closed.